Hafizu Bugariju uručeno priznanje “Profesor generacije 2017/18.”

Na svečanoj akademiji, koja je održana u Kulturno-informativnom centru “Budo Tomović” u Podgorici, a kojoj je prisustvovao veliki broj gostiju, među kojima i crnogorski premijer Duško Marković, uručena su priznanja najboljim učenicima i profesoru tefsira i ahlaka hfz. Sulejmanu Bugariju.

Hafizu Bugariju uručeno je priznanje “Profesor generacije 2017/18.”, a izabran je glasanjem učenika. Prilikom uručenja priznanja od strane reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifata ef. Fejzića, učenici su poselamili hafiza Bugarija gromoglasnim aplauzom u prepunoj sali KIC-a “Budo Tomović”.

Medresa “Mehmed Fatih“ iz Podgorice je ove godine ispratila sedmu generaciju maturanata i treću generaciju maturantkinja, a ovogodišnje školovanje završilo je ukupno 63 učenika, od čega je 29 maturanata i 34 maturantkinje.

Svečanoj akademiji prisustvovali su još i potpredsjednik Vlade CG Rafet Husović, brojni ministri u Vladi, ambasador Turske u Crnoj Gori NJ.E. Serhat Galip, ambasador Palestine u Crnoj Gori NJ. E. Rabii Alhantouli, zamjenica ambasadora UAE Hana Saeed Alkaabi, predstavnici javnog života, članovi Islamske zajednici, kao i roditelji učenika.

Copyright 2007-2019 I Oficijelna web stranica Sulejmana Bugarija